eRIC: Dé vakbeurs voor veiligheids-professionals

Agenda

24 april 2024 - 25 april 2024
Vliegveld Twenthe, Enschede (NL)

eRIC: Dé vakbeurs voor veiligheids-professionals

Op 24 & 25 april 2024 vindt de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) voor de 4e keer plaats. Hét multidisciplinair vakevenement voor veiligheidsprofessionals. Twee dagen lang is dit hét verbindingsplatform voor vraag en aanbod in de veiligheidsindustrie.

Beursvloer, demo's en inhoudelijk programma

Naast een gevarieerd inhoudelijk programma en (multidisciplinaire) demonstraties, presenteren ruim 200 partijen uit de veiligheidsindustrie zichzelf en hun innovatieve producten en diensten binnen op de grote beursvloer of op het massale buitenterrein van Vliegveld Twenthe. Het aanbod is in 2024 indrukwekkender dan ooit! Onze standhouders presenteren state of the art producten en diensten over de hele breedte van het veiligheidsdomein. Alles om hulpverleners beter hun werk te kunnen laten doen en Nederland een stukje veiliger te maken.

Alle actuele en relevante thema’s binnen het veiligheidsdomein worden besproken. De centrale thema’s tijdens eRIC, zijn: Robotica & Drones, Meldkamerplein, Energy in Motion & Virtual Reality. Er zijn diverse (demo)pleinen waar de afzonderlijke thema’s worden uitgelicht. Op de pleinen worden de nieuwste ontwikkelingen gedeeld en innovatieve producten getoond, vaak ondersteund door waardevolle demonstraties door fabrikant, kennisinstituut of hulpdienst. 

  • Locatie: Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe, Enschede
  • Data:  24 & 25 april 2024

Meer informatie deelname als exposant of bezoeker