NEDS 2023: Sustainable Security

Agenda

29 november 2023 - 30 november 2023
Rotterdam Ahoy (NL)

NEDS 2023: Sustainable Security

De 34e NIDV beurs voor Defensie en Veiligheid vindt plaats op 29 en 30 november in Rotterdam Ahoy.  Dit jaar is het thema “Sustainable Security”: hoe kunnen Defensie en veiligheidsorganisaties hun bijdrage aan de klimaatopgave leveren, bovenop het beschermen wat ons dierbaar is? Wat is nodig, en wat is er al beschikbaar aan technologie en methodes die daarvoor aangewend kunnen worden?

NEDS is bedoeld voor vertegenwoordigers vanuit de industrie, overheid en kennisinstellingen. Het is niet mogelijk de NEDS te bezoeken als particulier.

Op 29 november organiseert de NIDV in samenwerking met RVO EDF en wereldwijde matchmaking. Ook zullen verschillende sprekers van het Ministerie van Defensie en andere delen van de Defensie en Veiligheidssector presentaties houden over onderwerpen zoals sustainable security, defensie en sustainability en de huidige situatie in de wereld. 

Op 30 november gaat de beursvloer om 08:00 open en wordt u uitgenodigd om de stands te verkennen en de nieuwste, meest innovatieve diensten en producten te bekijken. Spreek met industrieleiders, overheidsvertegenwoordigers of militairen uit Nederland of de rest van de wereld. Ook kunt u op 30 november luisteren naar de speech van de Staatssecretaris van Defensie Christophe van der Maat en de jaarlijkse uitreiking van de Jan Gmelich Meijlingprijs bijwonen. De beursvloer sluit om 17:30.

Meer informatie en aanmelden