Internationaal Nieuws

DIANA, heeft aangekondigd dat het over twee weken zijn tweede oproep zal doen aan innovatieve technologiebedrijven. Deze bedrijven worden uitgenodigd om oplossingen te presenteren die de wereld kunnen veranderen.

Vorig jaar ontving DIANA meer dan 1300 aanmeldingen van innovatieve bedrijven die baanbrekende technologieën ontwikkelden binnen drie dual-use uitdagingen. Uiteindelijk werden 44 bedrijven geselecteerd om deel te nemen aan het pilot cohort. Deze bedrijven kregen de kans om hun groei te versnellen en hun netwerken binnen de alliantie uit te breiden. Deelnemers als Water Linked, VanWyn Inc., IONATE, Astrolight, GaltTec en REVOBEAM deelden hun positieve ervaringen en successen in een recent gepubliceerde video.

Nieuwe uitdagingen en aanmelden

Dit jaar worden de nieuwe uitdagingen in de eerste week van juli gepubliceerd op de website van DIANA en op LinkedIn. In deze ronde zullen vijf uitdagingen worden gepresenteerd, waaronder enkele van de thema's van vorig jaar en twee nieuwe dual-use focusgebieden. Bedrijven die vorig jaar niet werden geselecteerd, worden aangemoedigd om opnieuw deel te nemen.

Het aanmeldingsproces zal ongeveer zes weken duren en bedrijven moeten een quad chart en een kort voorstel indienen. DIANA moedigt alle innovatieve technologiebedrijven aan om deel te nemen aan deze belangrijke oproep en bij te dragen aan het oplossen van enkele van de meest complexe en dringende technologische uitdagingen ter wereld.

Internationaal Nieuws